Together Bruxx Vinohradský Parlament Potrefená Husa Hybernská Potrefená Husa Pardubice Sia restaurant Cukrář Skála Sisters Bistro Foodway Catering Návštěvnické centrum Staropramen
Kariéra
Together
English

Výdejna
Obědy s sebou pod dohledem šéfkuchaře Tomáše Kuchyňky
připravuje Foodway Catering
po–pá, 11:00–13:30 Areál Kbely, hala č. 3

23. ledna provoní Výdejnu čestvá, a pod dohledem šéfkuchařů Honzy Pípala a Tomáše Kuchyňky připravená, zabíjačka. Zabíjačkové speciality a tradiční výslužku budeme prodávat po celý den od 10 do 16 hod. V následujícím týdnu zařadíme zabíjačku i na denní nabídku.

Pórkový krém s cibulkou

0,35 l 35,– 7, 9

Krém ze silného zeleninového vývaru s dušeným pórkem na másle, smažená cibulka

Krůtí roláda s pohankou Roláda z krůtích prsou

150 g 115,– 1

plněná sušenými rajčaty a špekem s dušenou pohankou, hrášek, silná drůbeží omáčka s tymiánem a dobromyslí

Bůček na pivu

150 g 119,– 7

Pomalu pečený vepřový bůček na černém pivu a medu, americké brambory, vejmrda z křenu a jablek

Salát se smažákem

300 g 109,– 1, 3, 7

Salát z trhaných listů se smaženým hermelínem, pečenou máslovou dýní a cuketou, oregánový vinaigrette

Jablečný pie

1 ks 40,–


Jídla do krabičky objednávejte každý den po telefonu +420 702 142 968 nebo emailem vydejna@foodwaycatering.cz, a to v čase od 9:00 do 13:00.

Pokud si přinesete vlastní krabičku, máte od nás nápoj zdarma. Každý 11. oběd je rovněž na nás.

Chci dostávat polední menu na email

Podmínky ochrany osobních údajů